Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Nyheder

Produktionslinje levering | QGM ZN900C automatisk murstensmaskine leveret til Xinjiang for at hjælpe kommunalt byggeri


For nylig er en QGM ZN900C automatisk produktionslinje til fremstilling af cementmurstensmaskiner blevet sendt til Xinjiang. Kunden er en storstilet virksomhed, der har været involveret i cementindustrien i mere end 20 år og hovedsagelig leverer tjenester til China Railway Construction Group Co,.Ltd.

Som en senior cementproduktproducent har den en seriøs og omhyggelig inspektionsmekanisme til valg af udstyr. Efter en omfattende evaluering og overvejelse af flere store førsteklasses murstensmaskineleverandører i Kina og i udlandet, blev QGM-mærket murstensmaskine endelig valgt.

Med mere end 40 års erfaring i R&D og produktion af murstensmaskiner har QGM kombineret de avancerede teknologier fra Zenith baseret i Tyskland i 70 år. Murstensmaskinens kvalitet og ydeevne er på det internationale topniveau. De overlegne online- og offline-forsalgs-, in-sale- og eftersalgsservicesystemer i QGM's intelligente udstyrs cloud-serviceplatform er tilfredse af kunder over hele verden.

Leveringssted:

QGM-Zenith leverer en integreret løsning til murstensfremstilling og er en pålidelig partner for kunden. Med denne ZN900C mursten produktionslinje sat i produktion, bidrager højkvalitets beton mursten produkter til opførelsen af ​​det smukke Xinjiang!
Relaterede nyheder
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept