Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Nyheder

QGM yder nye bidrag til Philippines City Construction

For nylig arbejder alle QGM-medarbejdere på overarbejde for at sikre, at alle murstensmaskiners ordrer til kunder vil være klar som planlagt, inklusive en ny QGM QT6 blokfremstillingsmaskine til en Filippinernes kunde.

Denne kunde er det berømte byggeprojektfirma i Big Manila-området i Nordfilippinerne. Før købte de hulblokken fra den lokale fabrik med den høje pris og ustabile kvalitet, men nu begynder de at overveje at lave blok til deres eget projekt.

Under Canton Fair kom kunden til vores stand og så vores tyske ZENITH murstensfremstillingsmaskine, der føltes så fantastisk omkring designet og teorien om tysk teknologi og deres fremstillingsproces. Efter den dybe samtale med vores salg til det filippinske marked vidste kunden, at vores QGM 100% erhvervede Tyskland ZENITH Company i slutningen af ​​2014, og vores kinesiske model er også blevet opdateret og forbedret i henhold til teknologistøtten fra Tyskland. Efter at have vidst, at vi har en masse udstyr i Filippinerne med den gode eftersalgsservice, og efter at have set kvaliteten af ​​vores maskine i standen, besluttede de at købe QT6-maskine til hans eget projekt og underskrev kontrakten med os direkte på Canton Fair.

Efter at maskinen er ankommet, arrangerer vi vores tekniker til at installere maskinen og træne den lokale operatør til at bruge maskinen. QGM leverer en integreret løsning til murstensfremstilling.

Relaterede nyheder
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept