Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Nyheder

Senegalesisk klient modtager tidligt nytårs overraskelse

I slutningen af ​​2014 havde vores kunde fra Senegal modtaget vores QT6 Semi-automatic Production Line, som de så meget frem til.

Deres virksomhed er beliggende i Dakar, hovedstaden i Senegal. Virksomheden er hovedsageligt specialiseret inden for byggematerialer med en historie på over 30 år, hvis produkter dækker hele landet. Virksomheden har et godt ry i Senegal. Det blev sagt, at kunden allerede havde hørt om QGM og havde en vis viden om vores virksomhed. De mente, at vores udstyr var perfekt til deres produktionsbehov. Da de skulle udskifte det gamle udstyr, tænkte de på QGM, som også havde et godt ry i blokfremstillingsindustrien. Efter at have studeret vores kvalitet, teknik og eftersalgsservice grundigt, besluttede de sig for at samarbejde med vores virksomhed. Efter at have bekræftet konfigurationen af ​​maskinen og de tilhørende tegninger, underskrev de kontrakten med os.

Relaterede nyheder
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept