Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Nyheder

T10 halvautomatisk produktionslinje i Sao Paulo, Brasilien er blevet sat i produktion

I sidste uge kom der gode nyheder fra det brasilianske kontor om, at T10 Semi-automatic Production Line var blevet installeret problemfrit efter en måneds installation og idriftsættelse. Den er sat i produktion og har høj produktionskapacitet og høj styrke af blokke, hvilket er ganske tilfreds med vores kunde.

Kunden var fra Sao Paulo, den største by i Brasilien, som har over 11 millioner mennesker. Sao Paulo er også den rigeste by i Sydamerika, ligesom den verdensberømte metropol som Paris, New York. I denne storby er vores kunde den 3 bedste byggematerialevirksomhed i stor størrelse. Bygherren er også et af medlemmerne af den autoritative brasilianske arkitektforening, der har stor indflydelse på den lokale byggebranche. I løbet af årtier med at studere betonteknologi offentliggjorde han en bog om, hvordan man laver det bedste forhold mellem betonblok, som næsten ejes af alle i den brasilianske blokfabrik. Han fortalte os, at hans køb af vores udstyr udelukkende skyldes den industrielle indflydelse og avancerede blokfremstillingsteknologi. Indkøbschefen i denne virksomhed læser ofte produktinformationen og vigtige nyheder fra QGM i det lokale magasin og QGM's officielle hjemmeside. Da han så nyheden om, at QGM købte det tyske ZENITH-selskab, informerede han straks formanden og sendte en lykønskningsbesked med forespørgsel om QGM T10 blokmaskine.

I juni sidste år blev indkøbsplanen for blokmaskine lavet. Kunden kontaktede hurtigt vores regionale salgschef på det brasilianske kontor. Derefter aflagde indkøbschefen og chefingeniøren et besøg i QGM's hovedkvarter, Quanzhou i Kina. Efter besøget havde de stor tillid til den dynamiske og statiske vibrationsteknologi fra QGM, der kombinerede deres årtiers konkrete erfaring. Indkøbschefen fortalte os, at blokfremstillingsindustrien i Brasilien reducerede vibrationsfrekvensen for at reducere skaderne på maskinen og forlænge levetiden. Imidlertid kunne styrken af ​​produkter ikke garanteres. Da han så vores maskine, var han ret lettet over at se, at QGM bruger tysk vibrationsteknologi og den berømte Sweden Hardox, som har mere end 3 gange brugstid i samme stand. Med Siemens frekvenskonverteringsvibrator og frekvensomformer øges brugslevetiden, og vedligeholdelsesomkostningerne falder kraftigt, mens styrken af ​​betonprodukter er garanteret, hvilket er et gennembrud i blokfremstillingsmaskinindustrien.

Relaterede nyheder
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept