Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Nyheder

QGM Cement Block Making Machine er blevet sat i drift i Vietnam

For nylig er en god nyhed fra QGM's oversøiske kontor i Vietnam, QGM T10 automatisk blokfremstillingsmaskine er færdig med installation og driftstræning og er nu blevet sat i drift med succes på kundefabrikken.

Beliggende i Phan Thiet City, Binh Thuan-provinsen, Midt-Sydvietnam, er kunden den største tværindustrielle og diversificerede gruppe med høj synlighed i og omkring Binh Thuan-provinsen, herunder knusestensfabrik, præstøbning, færdigblandet beton, Betonblokfremstillingsfabrik, vej- og bygningskonstruktion, motorvejskonstruktion, fast ejendom, ferieby med 5-stjernet hotel, golf- og havstrand og rødvinsslot osv.

Gennem lang tids forskning i blokfremstilling ved kunden, at QGM er den første kinesiske producent af cementblokfremstillingsmaskiner med den tyske frekvensomformerteknologi og har 100 % erhvervet det tyske topblokfremstillingsfirma ZENITH, som har mere end 60 års historie på blok. lave maskine. Så kunden begynder at kontakte vores salgschef på Vietnam-kontoret for at diskutere samarbejde. Efter 2 måneders diskussion om blokmaskine og teknologi har kunden en yderligere forståelse af R&D på vores produkt og tysk standarddesign og fremstillingsproces. Efter besøget i vores virksomhed og fabriksværksteder er kunden meget tilfreds med dette besøg og underskriver købskontrakten med os direkte.

Relaterede nyheder
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept