Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Quangong Block Machinery Co., Ltd.
Nyheder

QGM 丨ZENITH Z900C automatisk murstensfremstillingsmaskine hjælper med at bygge atomkraftværket i det sydlige Indien

ANNAI er beliggende i Tirunelveli, Indien, som det største konglomerat der, dets forretning omfatter forskellige industrier, såsom hotel, restaurant, tankstation, RMC, kommunalt projekt, byggeri og stenknuser og så videre. I begyndelsen af ​​2018 vandt ANNAI regeringsprojektet, der skulle levere blokken til byggeriet af atomkraftværket. Og så begyndte ANNAI at undersøge udstyrsproducenterne af forskellige mærker på markedet.

Efter at være blevet vist rundt i joint venture-fabrikken i QGM i Indien og set, hvordan den lokale produktionslinje-- ZN900C murstensmaskine fungerede, efter at have en forståelse for eftersalgsservice og driftsstatus for udstyret fra QGM i Indien fra ANNAI var fuld af ros for QGM's opmærksomme service og dets kvalitetsudstyr. Ved at undersøge fra alle måder og undersøge forsigtigt, valgte ANNAI endelig den europæiske standardkonfiguration - ZN900C Machine, som er designet af ZENITH.

ZN-seriens murstenfremstillingsmaskine fra QGM丨ZENITH er lavet ved at kombinere med designkonceptet og produktionsteknologien fra tyske ZINITH, ved at bruge "designet i Tyskland, fremstillet i Kina" for at fremhæve dens omkostningseffektivitet. Produkterne i denne serie er lavet i samarbejde mellem de kinesiske teknikere og tyske. Sammenlignet med andet udstyr af samme type på markedet er det således mere avanceret i teknologi, mere stabilt i drift, mere strålende i ydeevne.

ZN900C murstensmaskine er specielt designet til produktion af brosten og kantsten, udstyret med en unik pneumatisk skraber, der hjælper rengøringen af ​​brolæggeren og gør dens overflade mere glat. Vedtagelsen af ​​op og ned vibrationer garanterer blokkens høje tæthed, det tyske design med at kombinere det statiske bord med det dynamiske bord, som styres af frekvenskonverteringssystemet fra Siemens, hvilket sikrer udlæggerens høje styrke. Samtidig har ZN900C de fordele, der inkluderer frekvenskonvertering, energibesparelse, fuldautomatisk kontrol, effektivt hydrauliksystem og avanceret industriel internetteknologi til fjernvedligeholdelse.

Fra den relevante ansvarlige person hos ANNAI, der stoler på den høje ydeevne af ZN900C plus med servicekonceptet "kunden er den første" af APOLLO丨ZENITH, er ANNAI sikker på at levere kvalitetsbetonblokken til Tirunelveli kontinuerligt.

Relaterede nyheder
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept